BCAA 2:1:1 (300g)

24,50

Onze BCAA bevat de drie essentiële aminozuren: Valine, Leucine en Isoleucine. Het heeft ook de meest werkzame verhouding, namelijk 2:1:1. Wanneer je aan het trainen/sporten bent kunnen deze aminozuren worden gebruikt voor energie. Daarnaast helpen de aminozuren ook bij het spierherstel.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

WAAROM BCAA GEBRUIKEN?

Om te beginnen, de afkorting BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids. Deze bestaan uit de drie essentiële aminozuren genaamd: Leucine, Isoleucine en Valine. Onze BCAA bevat de meest werkzame verhouding, namelijk 2:1:1. Wanneer je aan het trainen/sporten bent kunnen deze aminozuren gebruikt worden als energie.

Aminozuren zitten voornamelijk in eiwitten welke belangrijk zijn voor onze spieropbouw. De BCAA’s (aminozuren) zorgen voor het herstel van de spieren na een zware training. Ons lichaam kan deze aminozuren zelf niet aanmaken. We moeten deze dus uit onze voeding of voedingssupplementen halen.

Voordelen BCAA’s:

  • Levert energie
  • Spierherstel

ONZE SUPPLEMENTEN

Met onze supplementen helpen we je graag bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het kan lastig zijn om al je voedingsstoffen uit alleen voeding te halen. Met onze supplementen kun je ervoor zorgen dat je alsnog voldoende van deze voedingsstoffen binnen krijgt. Wil je sterker worden, afvallen of juist aankomen? Wat je doelen ook zijn, ons assortiment kan je hierbij helpen! Onze supplementen zijn dan ook voor elke sporter bruikbaar. Of je nu aan je conditie werkt of aan krachttraining doet, op een vechtsport zit of naar de sportschool gaat, een hobbysporter of sport op hoog niveau, onze supplementen kunnen je hierbij helpen.

GEBRUIK:

Geadviseerd gebruik:

Mix 1 scoop van ±30 gram met 200 tot 400 ml water of vruchtensap. Het is aangeraden om te mixen in een blender of shaker.

Waarschuwing:

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl worden gebruikt. Dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden.

Bewaren:

Product koel, donker en droog bewaren, na openen goed sluiten. Voor batchcode/tenminste houdbaar tot: zie bodem.

Allergie-informatie:

Bekijk de lijst met ingrediënten in onze samenstelling voor je allergie informatie.

Extra informatie

Smaak

Tropical Orange

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Ga naar de bovenkant