Over ons

Nutri Bros is in 2020 ontstaan door twee broers met een passie voor sport. Dit in combinatie met twee ondernemersgeesten is het idee ontstaan om samen een onderneming te starten, aldus: Nutri Bros.

Missie

Bij Nutri Bros willen we niet alleen een supplementen merk op de markt brengen, maar willen we ook een community creëren. Een community die elkaar motiveert, stimuleert en op deze manier ervoor zorgt dat we het uiterste onszelf halen. Onze missie is om uit te groeien tot een alles omvattende webshop met betrekking tot sport en lifestyle. Vandaar dat wij ook trainingsschema’s en coaching aanbieden.

Visie

Met vooruitzicht op de toekomst hopen wij met onze producten en adviezen een steentje bij te dragen aan een gezonde en sportieve lifestyle voor iedereen. Wij zullen ons daarom continu bezighouden met het uitbreiden van het assortiment en het creëren van een community met dezelfde visie als ons:

Stan Vlastuin
Stan VlastuinEigenaar
Mijn naam is Stan Vlastuin. Ik ben één van de eigenaren van Nutri Bros. Van jongs af aan heb ik een passie voor fitness. Dit is ook de reden dat ik de afgelopen 6 jaar van mijn leven hieraan heb toegewijd. Nadat ik mijn Fitvak A, B, C en sportmasseur/hersteltrainer heb gehaald op het CIOS, ben ik begonnen als personal trainer. Momenteel ben ik ook actief als zelfstandig ondernemer en geef ik personal training en groepslessen. Met Nutri Bros wil ik een community opbouwen, waarin we samen met de bro’s het beste uit elkaar halen!
#StrongerTogether
Mike Vlastuin
Mike VlastuinEigenaar
Mijn naam is Mike Vlastuin. Één van de eigenaren van Nutri Bros. Van jongs af aan heb ik mij altijd bezig gehouden met sporten, waaronder voetbal en fitness. Op mijn 20e ben ik gestopt met voetbal, waarna ik mijn volledige focus heb gelegd op fitness. Zelf train ik nu al een aantal jaar en heb ik veel van mijn persoonlijke doelen weten te realiseren. Daarnaast ben ik Sportvoedingsadviseur en help ik mensen met hun voeding . Nu wil ik met Nutri Bros er alles aan doen om anderen te helpen met het behalen van hun doelen!
#StrongerTogether